Jo

Jo
Porto Colom

sábado, 11 de septiembre de 2010

Informe Econòmic i Social de les Illes Balears 2009

El pasat dimarts 8 de setembre vaig tenir el plaer d'asistir a la conferència del Dr. Antoni Riera, Director del Centre de Recerca Econònica (CRE), on es presentà l'Informe Econòmic i Social de les Illes Balears 2009.

Aquest any, el Director del CRE ens animava a "pensar en petit", fent referència a la importància de les micro, petites i mitjanes empreses del nostre teixit balear.

Feia temps que nos sentia tants motius seguits per pertanyer a la nostra PIMEM com els que va enumerar el Dr. Riera en la seva presentació. Malgrat la seva velocitat d'exposició que segur va deixar a més d'un sense acabar d'entendre tota la cadena de gràfiques i dades, el que es cert es que una clara indicació a la banca: "hi ha que tornar obrir la via del crèdit" i una más directe als governants: "a veura que feim amb els diners públics", anaven dirigides damunt tot a refermar el paper de les pimes i micropimes en la vertebració social i el creixement econòmic de la regió.

Vos faig resenya també del document complet del Informe, tal i com el publica el CRE,  i vos anim a seguir vigilant als nostres dirigents per tal de que entenguin el que es de veritat important per el benestar econòmic de la nostra societat.

No hay comentarios:

Publicar un comentario